Image Alt

Cuptoare

Cuptor Pizza MIX120R

Cuptor cu combustibil mixt (lemn și gaz) cu bază rotativă cu design de bază. Design simplu și elegant cu fațadă din cărămidă, ușă dublă – una pentru camera principală de coacere și ușă suplimentară pentru camera de ardere a lemnului. Un sertar separat pentru cenusa de ardere a lemnului si un arzator pe gaz cu putere reglabila. Opțional poate fi solicitat un arzător suplimentar pentru încălzirea de bază. Pe lângă toate acestea, aveți o bază rotativă complet reglabilă. Cuptor mixt clasic și preferat, cu durabilitate foarte mare – asta oferă acest cuptor actual. Produs într-un singur design și o singură dimensiune. Toți parametrii tehnici sunt prezentați mai jos.

Informații tehnice

Capacitate pizza Ø30cm: 9
Productivitate pe oră pizza Ø30cm: 135
Consumul de lemn de foc pe ora /kg/: 5-6
Greutate/kg/: 1950

Parametrii gazului
Tip constructiv B11
Categoria II2H3+
Duza: 3/4 “

Consumul de gaz
– metan: mc/h: 3,3
– Gaz GPL: kg/h: 1,9
Putere termica: 26 kw

Presiunea gazului
– G30-31: 37 mbar
– G20: 20 mbar
– G25: 25 mbar

Cuptor Pizza MIX120RK

Cuptor cu combustie mixtă (lemne și gaz) cu bază rotativă. Foarte atractiv și elegant cu ușă dublă – una pentru camera principală de coacere și ușă suplimentară pentru camera de ardere a lemnului. Un sertar separat pentru cenusa de ardere a lemnului si un arzator pe gaz cu putere reglabila. Opțional poate fi solicitat un arzător suplimentar pentru încălzirea de bază. Pe lângă toate acestea, aveți o bază rotativă complet reglabilă. Cuptor mixt modern, cu durabilitate și eficiență foarte ridicată – acesta este ceea ce oferă acest model. Produs în două modele – acoperire cu silicon și finisaj mozaic cu diferite opțiuni de culoare. Toți parametrii tehnici sunt prezentați mai jos.

Informații tehnice

Capacitate pizza Ø30cm: 9
Productivitate pe oră pizza Ø30cm: 135
Consumul de lemn de foc pe ora /kg/: 5-6
Greutate/kg/: 1950

Parametrii gazului
Tip constructiv B11
Categoria II2H3+
Duza: 3/4 “

Consumul de gaz
– metan: mc/h: 3,3
– Gaz GPL: kg/h: 1,9
Putere termica: 26 kw

Presiunea gazului
– G30-31: 37 mbar
– G20: 20 mbar
– G25: 25 mbar

Mosaic – Negru

Mosaic – Multicolor

Mosaic – Roșu

Mosaic – Drapelul Italian

Mosaic – Italy

Mosaic – Albastru închis

Mosaic – Albastru deschis

Mosaic – Alb

Cuptor Pizza MIX120RKS

Cuptor cu cupola, alimentat în principal pe gaz, cu un spațiu separat în camera de coacere pentru lemne. Scopul principal este de a avea operații ușoare pe gaz, deoarece lemnul este adăugat în camera de coacere pentru aromă. Produs cu doua arzatoare, cuptor foarte eficient. Baza rotativă face cuptorul foarte eficient. Produs în două finisaje opționale – acoperire cu silicon și finisaj mozaic cu mai multe opțiuni de culoare și design. Modern, foarte eficient și foarte atractiv. Toți parametrii tehnici sunt prezentați mai jos.

Informații tehnice

Capacitate pizza Ø30cm: 9
Productivitate pe oră pizza Ø30cm: 135
Consumul de lemn de foc pe ora /kg/: 3-4
Greutate/kg/: 1800

Parametrii gazului
Tip constructiv B11
Categoria II2H3+
Duza: 3/4 “

Consumul de gaz
– metan: mc/h: 6,3
– Gaz GPL: kg/h: 3,6
Putere termica:
Arzător Dom: 26 kW
Arzător de podea: 7 kW

Presiunea gazului
– G30-31: 37 mbar
– G20: 20 mbar
– G25: 25 mbar

Cuptor Pizza MIX85RK

Cuptor cu combustibil mixt (lemn și gaz) cu bază rotativă cu o dimensiune foarte compactă. Foarte atractiv și elegant cu ușă dublă – una pentru camera principală de coacere și ușă suplimentară pentru camera de ardere a lemnului. Un sertar separat pentru cenusa de ardere a lemnului si un arzator pe gaz cu putere reglabila. Pe lângă toate acestea, aveți o bază rotativă complet reglabilă. Cuptor mixt modern, cu durabilitate și eficiență foarte ridicată – acesta este ceea ce oferă acest model. Produs în două modele – acoperire cu silicon și finisaj mozaic cu diferite opțiuni de culoare. Toți parametrii tehnici sunt prezentați mai jos.

Informații tehnice

Capacitate pizza Ø30cm: 4
Productivitate pe oră pizza Ø30cm: 60
Consumul de lemn de foc pe ora /kg/: 3-4
Greutate/kg/: 950

Parametrii gazului
Tip constructiv B11
Categoria II2H3+
Duza: 3/4 “

Consumul de gaz
– metan: mc/h: 3,0
– Gaz GPL: kg/h: 1,7
Putere termica: 22 kw

Presiunea gazului
– G30-31: 37 mbar
– G20: 20 mbar
– G25: 25 mbar

Mosaic – Albastru

Mosaic – Multicolor

Mosaic – Maro

Mosaic – Negru

Mosaic – Alb

Silicon – Roșu

Silicon – Galben

Silicon – Maro

Silicon – Negru

Cuptor Pizza MIX100RK

Cuptor cu combustibil mixt (lemn și gaz) cu bază rotativă cu o dimensiune foarte compactă. Foarte atractiv și elegant cu ușă dublă – una pentru camera principală de coacere și ușă suplimentară pentru camera de ardere a lemnului. Un sertar separat pentru cenusa de ardere a lemnului si un arzator pe gaz cu putere reglabila. Pe lângă toate acestea, aveți o bază rotativă complet reglabilă. Cuptor mixt modern, cu durabilitate și eficiență foarte ridicată – acesta este ceea ce oferă acest model. Produs în două modele – acoperire cu silicon și finisaj mozaic cu diferite opțiuni de culoare. Toți parametrii tehnici sunt prezentați mai jos.

Informații tehnice

Capacitate pizza Ø30cm: 6
Productivitate pe oră pizza Ø30cm: 90
Consumul de lemn de foc pe ora /kg/: 4-5
Greutate/kg/: 1400

Parametrii gazului
Tip constructiv B11
Categoria II2H3+
Duza: 3/4 “

Consumul de gaz
– metan: mc/h: 3,1
– Gaz GPL: kg/h: 1,8
Putere termica: 24 kw

Presiunea gazului
– G30-31: 37 mbar
– G20: 20 mbar
– G25: 25 mbar

Mozaic de pietricele

Silicon – Galben

Silicon – Verde

Silicon – Maro

Formular de comandă

     

    Află mai mult despre ridicarea și îndepărtarea cuptoarelor, cât și despre Încălzirea inițială

    Ridicarea și îndepărtarea

    • Cuptorul trebuie ridicat și mutat cu ajutorul unui stivuitor sau roabă de către personal echipat și instruit în procedurile de siguranță.
    • Cuptorul trebuie așezat pe o platformă bine nivelată. Nu este necesar să fie fixat pe fundație.

    Eliminarea gazelor de fum

    Conectarea cuptorului la coș se face prin conducte de coș care trebuie să respecte următoarele condiții:

    • Acestea trebuie să fie produse din materiale făcute pentru a suporta căldura gazelor de fum și posibilele întârzieri.
    • Conexiunile trebuie să fie bine etanșate, iar materialele utilizate trebuie să reziste căldurii și coroziunii.
    • Ele trebuie să fie ușor vizibile, ușor de demontat și asamblat și să ofere o posibilitate de dilatare termică.
    • La ieșirea cuptorului trebuie instalată o bucată de țeavă verticală cu o lungime de cel puțin două ori mai mare decât diametrul deschiderii coșului de fum.
    • După bucata de țeavă verticală se poate monta o secțiune orizontală cu o înclinare de cel puțin 3 %. Lungimea acestei secțiuni nu trebuie să depășească înălțimea utilă a coșului de fum.
    • Schimbarea direcției este posibilă în cel mult 3 locuri, inclusiv la intrarea coșului de fum.
    • Îndoirile nu trebuie să aibă un unghi mai mare de 90 de grade.
    • Diametrul conductei pe toată lungimea trebuie să fie permanent.

    Incalzire inițială

    Încălzirea inițială trebuie efectuată cu mare atenție, crescând treptat temperatura și de obicei se efectuează timp de 2 – 3 zile deoarece umiditatea trebuie separată de camera de coacere și de stratul de izolare.

    !!! Atentie!!!
    Creșterea bruscă a temperaturii în această perioadă poate duce la formarea de fisuri pe fundație și cupolă.
    De obicei, în perioada de încălzire inițială, picături de apă încep să se scurgă din cuptor, deoarece aceasta este o perioadă de uscare intensivă – Ținând cont de acest fapt, dispozitivele electrice și cablurile nu sunt recomandate a fi plasate în această zonă.

    CUPTOARE CU LEMNE

    Prima zi:

    Puneți lemnele în partea stângă a camerei de coacere și aprindeți-le. NU le puneți în partea dreaptă deoarece puteți deteriora termometrul.
    Trebuie să atingeți o temperatură de aproximativ 100-150 de grade C.
    Lăsați cuptorul să funcționeze în aceste condiții timp de 8-10 ore.

    A doua zi:

    Iluminează pădurea.
    Trebuie să atingeți o temperatură de aproximativ 200-250 de grade C.
    Lăsați cuptorul să funcționeze în aceste condiții timp de 8-10 ore.

    A treia zi:

    Iluminează pădurea.
    Trebuie să atingeți o temperatură de aproximativ 300-320 de grade C.
    La atingerea acestui regim de temperatură, cuptorul este gata să coace pizza standard.

    CUPTOARE PE GAZ

    Prima zi:

    Porniți cuptorul
    Reduceți regulatorul de putere la minim
    Setați temperatura de lucru la 100 de grade
    Lăsați cuptorul să funcționeze în aceste condiții timp de 8-10 ore

    A doua zi:

    Porniți cuptorul
    Setați regulatorul de putere la 30 %
    Setați temperatura de lucru la 200 de grade
    Lăsați cuptorul să funcționeze în aceste condiții timp de 4-5 ore
    Setați regulatorul de putere la 50 %
    Setați temperatura de lucru la 250 de grade
    Lăsați cuptorul să funcționeze în aceste condiții timp de 4-5 ore

    A treia zi:

    Porniți cuptorul
    Setați regulatorul de putere la 80 %
    Setați temperatura de lucru la 300 de grade
    Lăsați cuptorul să funcționeze în aceste condiții timp de 4-5 ore
    Setați regulatorul de putere la 100%
    Setați temperatura de lucru la 330-350 de grade
    La atingerea acestui regim de temperatură, cuptorul este gata să coace pizza standard.

    !!! Atentie!!!
    Nu instalați ușa când arzătorul pe gaz funcționează. Cuptorul poate fi închis numai când arzătorul pe gaz este oprit – de obicei la sfârșitul zilei de lucru.

    CUPTOARE MIXTE LEMN/GAZ

    Prima zi:

    Porniți cuptorul
    Reduceți regulatorul de putere la minim
    Setați temperatura de lucru la 100 de grade
    Lăsați cuptorul să funcționeze în aceste condiții timp de 8-10 ore

    Este recomandabil ca încălzirea inițială să se facă folosind ambele tipuri de combustibil – lemn și gaz. Arderea lemnului se poate face într-un mod de bază – una-două bucăți de lemn cu intensitate scăzută de ardere.

    A doua zi:

    Porniți cuptorul
    Setați regulatorul de putere la 30 %
    Setați temperatura de lucru la 200 de grade
    Lăsați cuptorul să funcționeze în aceste condiții timp de 4-5 ore
    Setați regulatorul de putere la 50 %
    Setați temperatura de lucru la 250 de grade
    Lăsați cuptorul să funcționeze în aceste condiții timp de 4-5 ore

    Este recomandabil ca încălzirea inițială să se facă folosind ambele tipuri de combustibil – lemn și gaz. Arderea lemnului se poate face într-un mod de bază – una-două bucăți de lemn cu intensitate scăzută de ardere.

    A treia zi:

    Porniți cuptorul
    Setați regulatorul de putere la 80 %
    Setați temperatura de lucru la 300 de grade
    Lăsați cuptorul să funcționeze în aceste condiții timp de 4-5 ore
    Setați regulatorul de putere la 100%
    Setați temperatura de lucru la 330-350 de grade
    La atingerea acestui regim de temperatură, cuptorul este gata să coace pizza standard.

    Este recomandabil ca încălzirea inițială să se facă folosind ambele tipuri de combustibil – lemn și gaz. Arderea lemnului se poate face într-un mod de bază – una-două bucăți de lemn cu intensitate scăzută de ardere. După atingerea temperaturii de 330-350 de grade, arderea lemnului poate fi crescută în continuare la maxim.

    !!! Atentie!!!
    Nu instalați ușa când arzătorul pe gaz funcționează. Cuptorul poate fi închis numai când arzătorul pe gaz este oprit – de obicei la sfârșitul zilei de lucru.